DICK van BELLE   ■ fotografie - kunst en ambacht


■■■ Modellen gezocht ■■■


Modellen gezocht

Regelmatig heb ik nieuwe ideeën voor fotoshoots. En daar heb ik natuurlijk modellen voor nodig. Gewoon vrouwen met een beetje lef en gevoel voor creativiteit en artisticiteit. Vrouwen, die inspireren. Ben jij mijn volgende muze?Nieuwe gezichten gezocht
Ik zoek daarom vrouwelijke modellen om samen een serie mooie, artistieke platen mee te maken. Van gekleed tot artistiek naakt. Vrouwen die een uitdaging aandurven en die zich vrij voelen om ook (gedeeltelijk) ongekleed te poseren.

Criteria en de kleine lettertjes
Waar?
De opnamen worden meestal binnenhuis gemaakt. Dus geen last van kou of regen, maar gewoon met een kop koffie of thee bij de hand. En buiten fotograferen we alleen als het weer daarvoor gunstig is.

Ervaring?
Dat is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Ik heb veel ervaring in het werken met onervaren modellen. Geloof me: ook jij kunt poseren!

Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan de bovenstaande criteria? Neem dan even contact met me op. Stuur een recente foto mee en laat me weten waarom het jou zo leuk lijkt om voor mij te poseren. Want daar ben ik natuurlijk ook benieuwd naar.
Roos
Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 0622387556 - e-mail
Online sinds 8 mei 2000 - versie 12.0
Alle rechten voorbehouden - © Dick van Belle, 2000-2024


Logo Dick van Belle