Erotiek in abstractie
"Erotiek in abstractie"

Het logo op het kunstwerk is vanzelfsprekend kleiner dan rechtsonder op dit voorbeeld.


 beschrijving:  Vier vensters op het intieme leven in één moderne afbeelding... De serie "Erotiek in abstractie" is in 1996 en 1997 opgenomen op zwart-witfilm. De serie was onder andere op mijn solo-expositie "La Belle Demoiselle" in 1999 in de Koornmarktspoort te Kampen te zien. In 2020 is de serie met een duotone procedé gedigitaliseerd. De foto linksboven (Erotiek in abstractie I) staat voor intimiteit, de foto rechtsboven (Erotiek in abstractie II) voor geborgenheid, de foto linksonder (Erotiek in abstractie III) voor de aanbidding van de vrouw en de foto rechtsonder (Erotiek in abstractie IV) voor de verboden vruchten. Het kippenvel in de foto rechtsonder symboliseert de verkilling. Immers, na de zondeval in het paradijs kreeg de wereld ook een "duistere" zijde. Maar juist daardoor kunnen we zo genieten van de mooie zijde van het leven.

120 cm.*

80 cm.*


 hoogte:  120 cm. *
 breedte:  80 cm. *
 materiaal:  Kodak Professional Endura Metallic photographic paper **
 afwerking:  de foto wordt opgezet, gezegeld, ondertekend en genummerd
 lijst:  het kunstwerk wordt zonder lijst geleverd
 oplage:  1 stuk ***
 levertijd:  ongeveer 10 werkdagen
 inbegrepen:  van elk van de vier afzonderlijke foto's een digitaal bestand van ongeveer 1000 x 1500 pixels.
 prijs:  € 1.600,00

* Deze maat is bij benadering; ** Wijzigingen in materialen voorbehouden; *** Naast de genoemde oplage is er één exemplaar in het bezit van de fotograaf


 Naast dit unieke kunstwerk worden er van de vier afzonderlijke foto's elk maximaal 10 exemplaren verkocht in het formaat 20 x 30 centimeter.
 Deze afzonderlijke foto's zijn niet voorzien van een zegel en kosten € 40,00 per stuk.De foto wordt voorzien van een zegel, nummer en handtekening en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Het zegel bevindt zich op de voorzijde, het nummer en de handtekening op de achterzijde.


 Wil je meer weten over dit kunstwerk? Neem dan even contact met mij op. Ik sta je graag te woord.


Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 06 22 38 75 56 - e-mail post@vanbelle.nl
Online sinds 8 mei 2000 - versie 11.1 - Alle rechten voorbehouden
TOP