Modellen gezochtDe shoots
Regelmatig heb ik nieuwe ideeën voor fotoshoots. En daar heb ik natuurlijk modellen voor nodig. Gewoon vrouwen met een beetje lef en gevoel artisticiteit. Vrouwen, die inspireren. Ben jij mijn volgende muze?


"Royal Rosie"

Nieuwe gezichten gezocht
Ik zoek daarom vrouwelijke modellen om samen een serie mooie, artistieke platen mee te maken. Van gekleed tot artistiek naakt. Vrouwen die een uitdaging aandurven en die zich vrij voelen om ook ongekleed te poseren.

Criteria


"Erotiek in abstractie IV"

Waar?
De opname worden vaak binnenhuis gemaakt voor een zogenaamd "green screen". Daarna worden digitaal passende achtergronden toegevoegd. Dus geen last van kou of regen, maar gewoon met een kop koffie of thee bij de hand.

Ervaring?
Dat is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Ik heb veel ervaring in het werken met onervaren modellen. Geloof me: ook jij kunt poseren!

Meer weten over de shoots?
Download de folder met checklist.

Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan de bovenstaande criteria? Neem dan even contact met me op. Stuur een recente foto mee en laat me weten waarom het jou zo leuk lijkt om voor mij te poseren. Want daar ben ik natuurlijk ook benieuwd naar.

 Zoek een mooie foto van jezelf uit...


Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 06 22 38 75 56 - e-mail post@vanbelle.nl

Online sinds 8 mei 2000 - versie 11.0 - Alle rechten voorbehouden