Model gezochtDe shoot
Ik wil binnenkort een "film noir" fotoshoot doen. Sexy zwart-witbeelden, die zo uit een mysterieuze jaren-vijftig-film zouden kunnen komen. Foto's die enerzijds duister en spannend zijn, maar anderzijds toch een grote schoonheid uitstralen.


"Wenn die Sirenen erwachen"

Nieuw gezicht gezocht
Ik zoek daarom een vrouwelijk model om samen een serie mooie, artistieke platen mee te maken. Van gekleed tot artistiek naakt. Een vrouw die een uitdaging aandurft en die zich vrij voelt om ook naakt te poseren.

Criteria


"Yesterday's Hollywood"

Waar?
De opname worden binnenhuis gemaakt voor een zogenaamd "green screen". Daarna worden digitaal passende achtergronden toegevoegd. Dus geen last van kou of regen, maar gewoon met een kop koffie of thee bij de hand.

Ervaring?
Dat is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Ik heb veel ervaring in het werken met onervaren modellen. Geloof me: ook jij kunt poseren!

Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan de bovenstaande criteria? Neem dan per e-mail even contact met me op. Stuur een recente foto mee en laat me weten waarom het jou zo leuk lijkt om voor mij te poseren. Want daar ben ik natuurlijk ook benieuwd naar.

Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 06 22 38 75 56 - e-mail post@vanbelle.nl

Online sinds 8 mei 2000 - versie 11.0 - Alle rechten voorbehouden