Fine Art Fotografie

MENU | Dick van Belle

Rouwfotografie

Rouwfotografie Afscheid nemen van een dierbare doet pijn. Nabestaanden leven vaak in een "roes" en veel zaken rondom de uitvaart gaan langs hen heen. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een herinnering aan deze dag vast te leggen in foto's.

Een fotoverslag van de uitvaart is voor veel mensen een steun in het verwerkingsproces. Foto's zeggen meer dan een verhaal voor degenen niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn of nog te jong zijn om de uitvaart bewust mee te maken.

Samen maken we een afspraak over welke momenten geschikt zijn om in foto's vast te leggen. De rouwstoet, de ceremonie, speeches, de afscheidsdienst. Vooraf kunnen de bloemen of andere belangrijke voorwerpen gefotografeerd worden. De wensen van de nabestaanden zijn belangrijk, het gaat om hun herinneringen.

Op gepaste en respectvolle wijze zal ik als fotograaf aanwezig zijn. Ik probeer zo onopvallend mogelijk te werken, zonder de sereniteit en stilte te verstoren.

Mijn uitgangspunt is een zo mooi mogelijke fotoreportage als dierbare herinnering voor later samen te stellen.

Tarieven

Omdat nabestaanden belangrijkere dingen aan hun hoofd hebben dan zich te verdiepen in een woud van prijzen van rouwfotografie heb ik drie heldere standaardpakketten samengesteld. Voor de hieronder genoemde pakketten geldt dat alle foto's worden geleverd als hoge resolutiebestanden (ongeveer 3000 x 4500 pixels). Tegen meerprijs kan de reportage in een stijlvol album worden afgeleverd.

Reportage I      -     € 275,00

Deze reportage omvat:
Reportage II      -     € 375,00

Deze reportage omvat:
Reportage III      -     € 475,00

Deze reportage omvat:
Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een fotoreportage geheel naar wens samen te stellen. Hiervoor maak ik een offerte op maat.

© 2000-2018, Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 06 22 38 75 56 - e-mail post@vanbelle.nl
Online sinds 8 mei 2000 - v10.2 - Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
▸ LOGIN ◂       ▸ SITEMAP ◂