Fine Art Fotografie

MENU | Dick van Belle

Fotoshoots en tarieven

bannerfoto
Als je jezelf wilt laten fotograferen wil je natuurlijk dat dat op jouw manier gebeurt. Daarom bied ik acht verschillende shoots aan. Je kunt zelf kiezen welke shoot het beste bij jou past. Hieronder vind je een overzicht van de shoots.

Je kunt kiezen uit de volgende basisshoots: en de volgende uitgebreide shoots: In november en december gelden lagere prijzen. Kijk op de actiepagina.

Op de shoots zijn de aanvullende opmerkingen van toepassing.


Basisshoots


Social media

De shoot als je alleen wat profielfoto's voor social media nodig hebt. Naar boven...


Portret, duo en groep

Voor een mooi portret, waarin je jezelf herkent. Naar boven...


Chroma key

Je word gefotografeerd voor een zogenaamd "green screen", waarna softwarematig een achtergrond naar keuze wordt toegevoegd. Je kunt kiezen uit meer dan tweeduizend achtergronden!

▾ Origineel ▾
▾ Resultaat ▾
© Dick van Belle.
© Dick van Belle.
LET OP: draag tijdens een chroma key-shoot geen groene kleding. Naar boven...


Chroma key+

Deze shoot is vergelijkbaar met de Chroma key shoot, echter met een transparante achtergrond.
LET OP: draag tijdens een chroma key-shoot geen groene kleding. Naar boven...


Kids green

De chroma key shoot voor kinderen tot 12 jaar. Omdat kinderen door de regel niet zo lang hun concentratie kunnen vasthouden duurt deze shoot kort.
LET OP: draag tijdens een chroma key-shoot geen groene kleding. Naar boven...

Uitgebreide shootsSoms wil je je echt een model voelen en een prachtige uitgebreide serie foto's van jezelf hebben. Dat kan natuurlijk. Want met één van de onderstaande shoots wordt het pas ècht een feest! Je wordt in de watten gelegd als een "koning(in) van het witte doek" en samen gaan we de mooiste foto's maken. Want je bent trots op jezelf en dat mag! Iedereen die zo'n shoot heeft gedaan wil het nog eens overdoen. Zo leuk is het! En je houdt er vanzelfsprekend een schitterende serie foto's aan over.


Chique

De shoot voor een mooie fotoserie van jezelf. Je mag zelf een achtergrond uitkiezen en kunt je in drie outfits laten fotograferen. De kleding dien je wel zelf mee te nemen. Naar boven...


Deluxe

Een uitgebreidere shoot voor een mooie fotoserie van jezelf. Je mag zelf twee achtergronden uitkiezen en kunt je in vijf outfits laten fotograferen. De kleding dien je wel zelf mee te nemen. Naar boven...


Royal green

Een uitgebreidere chroma key "Deluxe"-shoot voor een mooie fotoserie van jezelf. Je kunt je in vijf outfits voor een green screen laten fotograferen. De kleding dien je wel zelf mee te nemen. Je hebt keuze uit vele digitale achtergronden, die softwarematig toegevoegd worden.
LET OP: draag tijdens een chroma key-shoot geen groene kleding. Naar boven...


VIP

Een meest uitgebreide shoot voor een mooie fotoserie van jezelf. Je mag zelf drie achtergronden uitkiezen en kunt je in zeven outfits laten fotograferen. De kleding dien je wel zelf mee te nemen. Naar boven...


Imperial green

De meest uitgebreide chroma key "VIP"-shoot voor een mooie fotoserie van jezelf. Je kunt je in zeven outfits voor een green screen laten fotograferen. De kleding dien je wel zelf mee te nemen. Je hebt keuze uit vele digitale achtergronden, die softwarematig toegevoegd worden.
LET OP: draag tijdens een chroma key-shoot geen groene kleding. Naar boven...Opmerkingen

Naar boven...

© 2000-2019, Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 06 22 38 75 56 - e-mail post@vanbelle.nl
Online sinds 8 mei 2000 - v10.2 - Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
▸ LOGIN ◂       ▸ SITEMAP ◂