Recencies

Wat geportretteerden zeggen...
Waardering:"De middag van onze shoot samen is ons ontzettend goed bevallen. De sfeer was uiterst gezellig en we hebben erg veel lol gehad met ons allen, wat ons ook zeer op ons gemak stelde. Daardoor waren de meest spontane foto's ook de leukste en daar hebben we weinig moeite voor hoeven doen. De foto's zijn dan ook zeer mooi en leuk geworden en we kijken er fijn op terug . Dick, bedankt voor deze leuke middag en de mooie foto's, je hebt een uitstekende kijk op hoe je het best tot je recht komt. Een fotoshoot bij Dick is voor iedere vrouw, zeker en/of onzeker, een topaanrader!"

- Monica en Henrieke (Kampen) -
Waardering:"Ik vond het een hele leuke ervaring om door Dick gefotografeerd te worden. Ik voelde me onzeker, maar na binnengekomen te zijn voelde ik me vrij snel normaal. Het verbaasde me dat ik het ongekleed poseren nog leuker vond dan het geklede. Ik heb er een serie hele mooie foto's aan overgehouden. En de prijs viel me reuze mee. Een fotograaf die ik iedereen aanbeveel!"

- Katja (Kampen) -
Waardering:"Mijn ervaring met fotograaf Dick van Belle, wat betreft de fotosessies! In begin vond ik het toch een beetje aftasten. Maar al snel voelde ik mij erg op mijn gemak, terwijl ik een hele moeilijke periode achter de rug had. Het verbaasde mij zelf! Hij gaf mij mijn zelfvertrouwen terug dat ik totaal niet meer had! Door te laten zien hoe mooi ik ben. Sinds 2005 sta ik nog regelmatig voor de camera bij Dick en mensen, ik kan je deze fotograaf echt aanraden: hij weet hoe hij met mensen die een traumatische ervaring achter de rug hebben om moet gaan. Want ik ben er zelf helaas één van! Maar ik geniet nu wel van een heleboel mooie foto's van mezelf dankzij Dick."

- Marrie (Kampen) -


Dick van Belle - Bregittenplein 4 - 8261 KG Kampen - telefoon 06 22 38 75 56 - e-mail post@vanbelle.nl

Online sinds 8 mei 2000 - versie 11.0 - Alle rechten voorbehouden